Слави Трифонов и Любо Нейков заровиха томахавките и се обединиха!

Слави Трифонов и Любо Нейков заровиха томахавките и забравиха старите си разпри, обединени от една висша кауза - да помогнат на бедстващите българи във Варна и Добрич. С тази си постъпка двамата доказаха, че наистина са големи българи и милеят за родината и сънародниците си така, както нито един политик досега не го е правил.

След страшната трагедия и опустошителните наводнения във варненския квартал "Аспарухово" и Добрич, Слави Трифонов и Любо Нейков не останаха само на празни приказки и артистично "кършене на ръце", а извадиха парите и моментално изпратиха дарения за бедстващите хора във Варна и Добрич.

[caption id="attachment_318698" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов и Любо Нейков Слави Трифонов и Любо Нейков доказаха, че са големи личности! Браво![/caption]

Слави Трифонов дари 30 000 лева от личната си сметка за пострадалите от наводненията, а Любо Нейков отдели 20 000 лева, които двамата изпратиха по сметката на БЧК, за да отидат в помощ на нуждаещите се. Невероятна и благородна постъпка, която буквално разплака нещастните хора, останали без дом и тези, които изживяха най-страшната трагедия - да изгубят близките си.

"Не знаем какво да кажем. Не сме очаквали такава добрина и не само от Слави Трифонов и Любо Нейков, но и от милионите българи, които дариха и продължават да даряват средства за нас. Тези хора са единственото, което ни дава кураж и сили, и вяра да продължим напред, защото политиците отново ни излъгаха. Ако Варна, Добрич и всички пострадали райони чакахме на тях, отдавна вече и ние да сме загинали. Срамота и позор за управниците ни!", един през друг коментираха просълзени хора от морската столица, която ужаси света с кошмара, случил се в нея.

С трогателната си и сърцата постъпка Слави Трифонов и Любо Нейков поставиха политиците на местата им и ясно показаха, че мошеници като тях нямат място не само в парламента, но и в държавата. Разбира се, и този жест най-вероятно ще мине покрай ушите и очите на родните държавници. Но важното са хората.

И точно хората ще бъдат тези, които ще изправят страната на крака. С общи сили, по-малко гниди в парламента и повече граждани с позиция като Слави Трифонов и Любо Нейков. И хиляди други незнайни българи...