Животът на Аштън Къчър отново буди интерес

Новата на Аштън Къчър - Мила Кунис, е била забелязана на пазар с майката на своя възлюбен. Хубавицата и Даян са били накупили продукти за празнична вечеря за Деня на благодарността. Веднага това пробуди сериозни дискусии около задълбочаването на любовта между Аштън и Мила. Актьорът се разведе с Деми Мур, но има вероятност да постави рекорд и да се ожени отново само месеци след края на брака си.

[caption id="attachment_301536" align="alignright" width="300"]Tazi-svatba-valnuva-sveta Ще има ли сватба между Аштън Къчър и Мила Кунис?[/caption]

Къчър и Кунис се познават почти от деца. Двамата бяха сред главните герои на хитовия сериал "Шеметни години", който направи огромен фурор между 1998 и 2006 г. Тогава и двете звезди бяха в тийнейджърска възраст. Въпреки че в сериала играеха двойка, в живота любов между тях не се породи. Това обаче се случи години по-късно, когато и двамата узряха за голямата любов. Аштън Къчър вече е 35-годишен, а Мила Кунис е на 30 години.

Дългото приятелство между двамата е предпоставка за много сериозна любов в случая. Дали скоро ще има сватба между двамата, това вълнува света в момента.

И накрая ви оставяме да се насладите на избрани моменти от началото на романа между Аштън Къчър и Мила Кунис.