Лили Иванова се показа като истински човек, а Слави Трифонов е трогнат!

Слави Трифонов се разплака. Да, Дългия си позволи да не скрие сълзите си след невероятната и благородна постъпка, с която го удостои примата на България Лили Иванова. След като години наред двамата се плюеха в предавания, а Слави Трифонов се подиграваше с нея в "Шоуто на Слави", днес томахавките вече са заровени.

Първата стъпка бе направена именно от Лили Иванова, която надмогна гордостта и обидата си, и направи нещо наистина човешко. Лили Иванова откликна на молбата на пиарите на Слави Трифонов, които търсели билети за концерта на Лили Иванова в Плевен.

[caption id="attachment_317594" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова трогна Слави Трифонов до сълзи[/caption]

Билетите, разбира се, не са предназначени за Слави Трифонов, а за родителката му мама Здравка, която е една от най-големите почитателки на Лили Иванова. Мама Здравка умирала да види и чуе любимката си на живо, а Слави Трифонов впрегнал служителите си в търсене на билети за нея и няколко приятелки.

Когато чула, че исканите места са за майката на Слави Трифонов, Лили Иванова спокойно можела да откаже и да прати мама Здравка да се реди на опашка като всички останали. И ако свари да си намери билет - ок, ако не - здраве. Тя обаче постъпила коренно различно.

Лили Иванова лично се заела и телефонирала на организаторите си, за да им разпореди да запазят три от най-добрите места пред сцената за мама Здравка и приятелките й. Нещо повече - Лили Иванова дори не поискала те да си платят билетите, макар цената им да е смешна за бизнесмен от сорта на Слави Трифонов.

"Когато разбра какъв жест е направила Лили Иванова, Слави Трифонов се разплака. Да, сълзите наистина напълниха очите му, защото страшно се разчувства. И моментално даде изрична забрана на актьорите и сценаристите си да кажат и една лоша или подигравателна дума повече за Лили Иванова. Най-накрая двамата ще си стиснат ръцете", радват се служители от "Шоуто на Слави".