Слави Трифонов доказа, че каквото и да говорят за него, той наистина е голям човек!

Браво на Слави Трифонов за решението, което взе и с което разтърси всички. Години наред за шоумена се пишат какви ли не глупости и измислици, които той се е научил да подминава като част от професията и известността си. Истината обаче е, че въпреки всичко, той наистина се доказа като голям човек.

Оказа се, че Слави Трифонов е дарил рекордната сума от 1 милион лева в помощ на църкви и храмове в страната. Нещо, което другите ни така наречени вип-персони едва ли биха си и помислили. Вече няколко години Дългия дарява крупни суми за реставрацията и поддръжката на рушащи се храмове в различни краища на България.

[caption id="attachment_341844" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов е голям човек, въпреки злобата, която го залива всеки ден[/caption]

"Винаги го е правил, но винаги го е правил тайно. Това е Слави - той не иска добротата му да излиза на показ, защото знае, че когато искаш да направиш благотворителност, тя не бива да се разчува. Иначе ще се сметне за реклама. А той реклама си има предостатъчно. Целта му е да помага на хората и на светите места в родината, затова прави всичко възможно името му да не излиза наяве", разкриха тайната му хора от екипа на "Шоуто на Слави".

Те не сдържат гнева и възмущението си от клюките и злите коментари по негов адрес, защото знаят, че истината е коренно различна. Стремежът на Слави Трифонов да помага на църкви и храмове у нас започнал, когато самия него го налегнали проблемите със здравето.

"Преди това пак е помагал, но предимно на болни хора или мизерстващи, които са идвали при него или е научавал за съдбата им от трети лица. След това обаче стана някак си по-набожен и силно вярва в Господ и силата, която е извън всички нас. Само може да го аплодираме за човечността и постъпките му", твърдят познати на Слави Трифонов.

Към днешна дата Дългия се е отдал на работата си и отново за жалост, е сам - въпреки че името му продължава да се свързва с какви ли не знайни и не дотам знайни момичета и жени. Дано пък скоро наистина да открие своята си половинка, надяват се близките му.