Лили Иванова онемя

Вечната Амбър не е очаквала да й  се случи това чудо. Естрадната икона получи неочакван дар. Защото той й е поднесен от млад колега музикант.

Всеки знае каква любов изпитва Софи Маринова към Лили Иванова. За нея гранд дамата на българската естрада е икона.Ромската перла винаги е казвала, че се е учила от Лили и безкрайно я уважава. Тя дори я покани на концерта си и винаги, по различни поводи, й праща дарове.

Но изненадата за Лили Иванова е огромна, защото не очакваше подобно чудо.

Вечната Амбър онемя! Кой подари този уникат на Лили Иванова (Фото)

Тя получи ръчно изработена дамска чанта, уникат. Бижуто е със сертификат на името на Лили Иванова. От вътрешната страна на чантата също е изписано името на певицата.

Уникатът е дело на майстор чужденец, който работи  у нас. Негови клиенти са мастити бизнесмени,звезди от хайлайфа, силиконки, избрани купувачи от страната и чужбина.

Аксесоарът е истински шедьовър, като за него е броена минимум хилядарка.

Но Лили Иванова сама издаде името на човека, който я дари с тази невероятна чанта. Певицата публикува в нета списък на тези, изпратили й подарък за Коледа. Веднага след имената на президентската двойка се мъдри името на Явор Янакиев, известен като рапъра Сто кила.

Авторът на униката призна за чантата, но не и за името на купувача. А дарът наистина е оценен по достойнство, показа самата Лили Иванова.