Вярно е, че връзката на Емануела и Мартин Николов - Елвиса продължи доста време, години наред, но когато нещо приключи, трябва да се оттеглиш с достойнство. Не знаем дали Емануела познава значението на тази дума, по-скоро не... защото откакто скъсаха с Елвиса, той се държи на ниво, за разлика от нея.

Припомняме, че Емануела не спря да злобее срещу него и да сипе ругатни, обиди и квалификации за Мартин в нета, опитвайки се да го унизи. Дори го изкара с шизофрения, по времето, когато той беше в "Игри на волята", но не й се получи, защото зрителите пък масово го харесваха и адмирираха.

Поведението на чалгарката е ясно - още не е забравила Елвиса и прави инфантилни глупости в опити да си го върне чрез заяждане, но уви - той е приключил с нея категорично.

Разяждана от ревност и болка, Емануела реши да удари още по-грубо - като обиди брутално майка му в песента си "Свекървище". Е, не се прави така. Близки до Елвиса заявиха, че той бил силно отвратен от бившата си и малко му оставало да отиде и да я заплюе в лицето. После обаче си дал сметка, че няма смисъл да се занимава с лице, което не може да проумее нищо.

"Ема го загуби и като приятел, а Мартин е и можеше да й бъде добър приятел. Уви, като си тъпа, това е за постоянно", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com