Наталия Гуркова се бори да вземе 2 милиона долара!Вдовицата на убития черногорски

бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, е готова отново да се завърне под светлините на прожекторите. Само 4 месеца след смъртта на съпруга си, бившата миска е решила да започне работа. [caption id="attachment_419802" align="alignright" width="300"]Наталия Гуркова Ще получи ли парите Наталия Гуркова?![/caption] Тя обяви в социалната мрежа, че ще води седмична онлайн рубрика. В която ще представя знакови за България и света теми. Близки до красавицата издават, че тя има сериозни финансови проблеми след разстрела на съпруга си. Той не й завеща пари, а дългове. Малко преди да го убият, Джордже бил напълно разорен. И е продал почти всички диаманти, които фамилията притежава. Наложи се жена му да се върне в панелния апартамент на родителите си в столичния жк „Младост” с децата.

Лъч надежда за Гуркова е обезщетението от затраховката „Живот”, която по документи й се полага. Джордже имал направена полица месеци по-рано и в случай на смъртен случай, вдовицата и децата следва да получат общо над $ 2 милиона от застрахователното дружество, пише вестник "Уикенд".

Тънката подробност е, че застраховката не важи за територията на ЮАР и някои африкански държави, а Джордже бе направен на решето именно там. Наталия обаче смятала да води дело с компанията и да претендира поне за частично обезщетение. При всички положения, съдебната битка ще се проточи дълго и надали скоро Гуркова ще види парите. „Застрахователите не покриват риска в ЮАР, но обикновено склоняват да дадат някаква символична сума на близките, за да запазят репутацията си. Едва ли Наталия ще получи повече от $ 100 000, но и това са пари”, коментира запознат със ситуацията човек от обкръжението й.

Така или иначе, в момента вдовицата нямала никакво препитание и затова е решила да започне работа. „Новият ни проект с режисьора Стилиян Иванов се казва „Те са!”. Той ще привлича аудиторията на канала за видеосподеляне „Ютюб” и на социалните мрежи.

Утвърдени в своята област хора ще говорят за пътя си към успеха, но те невинаги ще бъдат добре познатите лица от екрана. Ще търсим индивидуалните отговори на вечните въпроси: колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът, защо изневяряваме, важна ли е кариерата... Но не само това! „Те са!” е документ на нашето време, който ще се реализира под формата на интервюта в типична за госта среда - работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта... Изданията ще бъдат субтитрирани на английски език”, похвали се една от най-красивите носителки на титлата „Мис България”.