Вдовицата на Коста Цонев разпродава имотите му!Вдовицата на големия актьор

Коста Цонев е твърдо решена да се раздели с имотите на мъжа си. 7 години след неговата смърт Ели Цонева е пуснала за продажба легендарната къща на актьора в Бистрица. [caption id="attachment_427853" align="alignright" width="300"]Коста Цонев Коста Цонев е оставил доста имоти, които ще бъдат разпродадени[/caption] Съпругата на Цонев е обявила цена от 360 000 евро за имота. Който се простира на 350 квадратни метра разгъната площ, а дворът му е 750 квадрата. За момента мераклии да купят двуетажната вила, която разполага с голям хол, трапезария, просторна кухня, гардеробна, стая и тоалетна за гости, антре, три спални, две тераси, все още нямало. Макар къщата да има още екстри като топлоизолация, нова дограма и газификация. Ели искала да осъществи сделката без посредници, тъй като самата тя е брокер на недвижими имоти и в последните години се прехранва точно така. „Продавам къщата, но не на всяка цена. Истината е, че добре си подбирам хората, които може би ще я купят. Не бих я продала на всеки, защото все пак там имам скъпи спомени“, споделя вдовицата на обичания от поколения наред актьор, пише Ретро.

Още преди години тя пак опитала да се отърве от имота, но тъкмо тогава дошла кризата и оттеглила обявата, защото не искала да я харизва за без пари. Идеята й била с изкараното да замине при сина си във Франция, но и това се отложило.

Сега ходела само на гости, за да вижда внучката си Виктория. С роднините на покойния си мъж не поддържала връзка. Била доволна, че поне имотни скандали нямали, защото още приживе той уредил въпроса с наследството, като оставил апартаментите на децата си, а къщата в Бистрица продал на символична цена на майката на Ели. Ели не се чувала нито с жената на Митко Цонев – Мариана, нито с децата му Деси и Димитър-младши. От самотата се спасявала с работа и с учене. Въпреки че прехвърлила 60, възрастта не влияела на желанието й да трупа знания. Така миналата есен взела второ висше, като един от преподавателите й бил бившият министър-председател Жан Виденов.