Казвали са и казват хората, че съдбата работата си я знае добре и само трябва да й вярваме. Дали тя е приготвила изненада за Руслан Мъйнов и Алекс Сърчаджиева обаче?! Това се питат мнозина - от фенове до техни колеги и приятели, след като стана ясно, че двамата ще се съберат на една сцена в Сатирата.

Именно там, преди години, започва и любовната им връзка, която е сериозна и продължава цели пет години. Руслан и Александра бяха много влюбени и никога не са го отричали. Разделят се не, защото любовта е свършила, а защото осъзнали, че им е рано за семейство.

"Бяхме в такъв етап с Алекс, че трябваше или да се оженим, или да се разделим и избрахме второто. Но никога, наистина никога не сме се отдалечавали или губили връзка. Ние сме страшно близки като хора, аз винаги съм я обичал", разказвал е Мъйнов.

Сърчаджиева е сама от четири години, след като изгуби любимия си Иван Ласкин, а пък Руслан не помни откога не е имал връзка. Знаем, че той няма и деца и може би това е нещото, което иска да промени.

Дали ще се окаже съдбовна срещата му на една сцена с Алекс, с която ще играят представлението доста пъти оттук насетне, предстои да видим скоро.