Дни след новината за раздялата на Благой Георгиев и Ивана Главчева, която, разбира се, едва ли е учудила някого, избухна нова. Всички знаем какво представлява Джизъса и че ок - може да е добър човек, сам по себе си, но е брутален изрод за връзка. Та този мъж има някаква психическа патология и просто не може да бъде с една жена. Няма как да се случи! Доказано е през годините многократно и затова нямаше впечатлени от развоя с Ивана.

Е, днес обаче не само впечатлени има, има втрещени! Защото излезе втора версия, която напълно опровергава първата и е пусната от хора, много близки до Ванко 1. Тези източници през смях заявиха, че в драмите около Ивана и Джизъса няма грам истина и че те никога, ама никога не са имали връзка.

"Всичко беше постановка бе, хора! Реклама, за да може Ванко 1 да си рекламира клиниката за зъби, а Благой да си очисти малко името след развода му с Полина Спасова. Идеята дойде на Ванко, когато започнаха да пишат, че Джизъса си правил ченето при него. Той затова и отричаше, че дъщеря му има нещо с Благо още от началото - ако си спомняте", хвърлиха бомбата източниците.

И отбелязаха, че никой никъде не е засичал футболиста и рапърската щерка заедно. Всеки път, когато сме ги виждали, е било само и единствено от снимки, които те самите избират да публикуват.

Източник: Crimesbg.com