На този свят се връща всичко, което си сторил, гласи народна мъдрост и наистина е така. Това на свой гръб изпита Виктория Капитонова, която бе намразена от мнозина заради злобното си поведение в „Ергенът”.

Оказва се, че Вики няма с кого да празнува рождения си ден. Тя навършва 29 г., но няма никакви приятели в България, а и в момента имиджът й е опетнен заради скандалните й изяви в ефира на БТВ.

Има и друга причина рускинята да не отбележи своя личен празник. Тя е свързана с финансовото й положение. Тъй като е свикнала да живее охолно, не можела да си позволи да не направи много скъпарски рожден ден, но  за такъв нямала пари.

След излагацията си в „Ергенът” Вики пострада и в професионален план, защото тя работи като инфлуенсър и много хора спряха да следват профилите й в социалните мрежи. Това се отрази много зле на джоба й.

Припомняме, че в „Ергенът” рускинята сипеше един куп обиди по адрес на Александра Гърдева, а накрая дори я заля с питие. Това направо срина имиджа и рейтинга й.

Скандалите между Вики и Алекс бяха преди точно една година. Макар предаването да излезе на бял свят тази пролет, то бе заснето миналата есен.