Константин Папазов се занимава не само с баскетбол, но и с частен бизнес, който обаче се е сринал, защото не може да обслужва кредитите си. Тити имал три кредита, чиято обща стойност е на стойност 385 000 лв.

От близо година ревльото на българския спорт не е направил нито една вноска в банките. Затова само от лихви имал натрупани още поне 20-30 хил. лв.

На всичкото отгоре Тити Папазов е завлякъл с пари и свои приятели. Дължал огромни суми на близки хора, които само заради името му не го преследвали да им ги връща, но и това ще стане един ден.

Ако финансовото положение на заклетия левскар не се промени, той ще изгуби единственото си жилище, което е единствено за цялото му семейство. Апартаментът бил с ипотека и банката вече заплашвала семейството, че ще го остави на улицата.

Лъскавият джип, с който Тити гази закона из София, също ще му бъде отнет. Това ще е голям удар за него, защото Папазов винаги се е хвалил с него.

Когато се правиш на някого, който не си, така се получава в живота. Тити открай време парадира колко е добре с парите. Преди години, когато „Левски“ беше пред фалит, той изкупи огромна част от акциите и побърза да се похвали пред медиите, че може да си го позволи.

Според някои пък това, което се случва на Тити Папазов в момента, е възмездие заради онова, което е причинил на младини на свое гадже. Самият той призна, при това през смях, че през 1995 г. е остригал насила главата на своя бивша изгора, защото е легнала с негов приятел. Тогава стана ясно, че зад миловидния ревльо стой истински садист.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com