След толкова болка, която причини, Максим Стависки си получава урока!

Няма нещо лошо, което да си сторил, и то да остане ненаказано. Тази максима се потвърждава и при Максим Стависки, когото много българи с право наричат убиеца. Няма човек, който да е забравил адската катастрофа, в която пияният Максим Стависки уби младеж и остави инвалид млада българка. Нещо повече - след престъплението си Максим Стависки не само се измъкна ненаказан, но и се подигра с единствения човек, който го подкрепяше безрезервно в лицето на любимата му Албена Денкова.

[caption id="attachment_318981" align="alignright" width="300"]Максим Стависки Максим Стависки също страда - това е възмездието за злините му[/caption]

Вече няколко години Албена Денкова страдаше от лошото отношение и публичните изневери на Максим Стависки, който за капак на всичко, дори не разреши на детето им да дойде при майка си в България по времето на шоуто "Денсинг старс".

Е, всичко си има възмездие и справедливостта идва. Сега Максим Стависки е този, който страда. Фигуристът се осъзна, но много късно. Защото е на път окончателно да изгуби половинката си Албена Денкова. Запознати разкриват, че Албена Денкова е намерила щастието си в лицето на цигуларя Васко Василев, с когото работи в турнето му. Между тях обаче има много повече от професионална близост и ще се окаже, че Албена Денкова най-после е открила стабилен човек за себе си.

"Максим Стависки се усети, но късно. Той бе твърдо против Албена Денкова да се върне в България и да работи с Васко Василев, защото знае какво се случва между тях. Албена обаче изтърпя твърде много, за да продължи да го слуша и да се съобразява с мнението му. Чувствата й към Максим почти изчезнаха и това го убива. Но ще трябва да понесе последствията от постъпките си, няма друг начин", коментират близки до Албена Денкова.

Максим Стависки започнал постоянно да звъни по телефона на жена си и да я моли да се прибере в Москва, но напразно. За беда обаче, дори тези, които би трябвало да съчувстват на душевните му терзания, не могат да го направят. Защото от години насам Максим Стависки се явява в ролята на лошия герой, сеещ мъка и болка по пътя си.

"Страданието започна да му се връща и това е един вид възмездие. Всеки плаща за делата си, редно е да го направи и той", клатят глави близки до семейството на Албена Денкова и Максим Стависки.