Що за нагъл човек трябва да си, за да продължаваш да се държиш безскрупулно спрямо природата, при положение че цяла България те критикува и те упреква. Венцислава Тафкова е точно такъв човек, който няма грам самооценка и човечност в себе си.

Ако ги имаше, щеше да се съобрази с общественото мнение, че не е редно Мис България да се разхожда с палта от лисица или с пера от щраус. Най-малкото не е никак хуманно. Тя обаче не просто го прави, но и се гордее с това, което говори за липса на елементарни ценности, които се възпитават още в детството.

С поведението си Венци показва, че не заслужава титлата, която получи и най-вероятно я е получила с връзки или пари, а може би и с двете. Истински срам е тя за тази корона и дори се обсъжда отнемането й.

Няколко природозащитни организации са изпратили жалби до организаторите на „Мис България”, в които се иска незабавното отлъчване на Тафкова от този конкурс. Причината е несъвместимото с една Мис България поведение спрямо природата.

На Венци не само не й е мъчно за животните, чиито части от тялото носи по себе си като трофеи, но и най-безскрупулно заявява, че може да си го позволи и затова го прави.

Източник: Уикенд