Ергенът Алек Младенов видимо не изглежда напорист и страстен жребец, а по-скоро има невинен и кротък вид, но... но и той е мъж. При това млад мъж, който очевидно трудно успява да устиска два месеца без интимни ласки, докато траят снимките на формата.

Знаем, че сексът между ергена и участничките е строго забранен, макар че в миналите сезони имаше някои нарушения, но екипът е взел строги мерки, съчетани с тлъсти санкции. Към момента на излъчваните епизоди, Алек се опитва да играе по правилата, но му се получава все по-трудно.

Тази вечер ще видим как той едва успява да се удържи, за да не "оправи" една от момите директно на пейката, по време на вечерния коктейл. Младенов не използва думи, а директни действия като ще награби хубавицата и така ще я опипа и нацелува, че положението ще стане за червена точка.

Преди това той ще покани на индивидуална среща жената, с която отдавна иска да остане насаме и този път желанието му ще се осъществи. Докато двамата се забавляват и се наслаждават на компанията си, младите момичета в имението ще настръхнат една срещу друга и ще си разменят реплики, които ще шокират зрителите.

Две от уж най-добрите приятелки ще покажат истинските си лица една на друга, а думата "приятелство" все повече се превръща в мираж.

Източник: Crimesbg.com