Бившата ни миска Гергана Гунчева за първи път е в ролята си на ко-водеща в риалити формат. Както знаем, това е "Фермата", където Герито редовно блести с чар, а този път и с неустоим с@ксапил. Не е ясно какво точно предизвика тази нейна телесна реакция, но зрители и участници се опулиха при вида на... буквално натопорчените й зърна.

Гунчева беше облечена в оскъдна бяла рокличка и кецове, докато роклята й бе с презрамки. Бързаме да уточним, че Гергана не се е пуснала без сутиен, напротив - тя никога не е търсила подобен род провокации (не е Мара Отварачката все пак).

Възбуди ли се: Гергана Гунчева натопорчи зърн@ във "Фермата", за малко да пробият сутиена й! (участниците се опулиха - СНИМКИ)

Въпреки наличието на сутиен обаче, зърната й едва не скъсаха плата и аха да изскочат навън. Зрители започнаха да обмислят причините за това чудо като се спряха на два варианта.

Първият е Гунчева да е замръзнала от студ и логично, тогава се получават такива неща. А вторият - да е силно възбудена от някого в риалитито, което, поне според нас, е по-малко вероятно. Макар мъжете вътре да не крият, че я харесват, 35-годишната Мис България се държи на положение.

А и едва ли й е още до мъже, при все, че бившият й съпруг и баща на двете й деца - Петър Бакърджиев оплоди друга и се размножи за пореден път едва дни след развода им.

Източник: България днес, Crimesbg.com