Светлана Гущерова не си поплюва

Светлето и Хриси Гущеров са на воаяж във Виена. Двамата са на коледен шопинг. Според злите езици те искали да омилостивят свекъра Добромир Гущеров, който имал къща в австрийската столица, където живее с втората си жена. Само че той бил непреклонен и не искал да чува нито за снахата, нито за сина си, доверяват източници.

Освен на пазаруване, Светлана Гущерова се отдала и на бизнеса си. Тя помъкнала със себе си целия антураж от фризьор, гримьор  и фотограф, за да й направят фотосесия в известен хотел, за да рекламира пижамите си. Те се търгували по 150-200 лева, продавали се онлайн  и по думите на силиконката се търгували много добре.

Освен на бизнеса си, Светлана Гущерова не спира да се подлага и на пластични корекции. Освен ботокси, филъри и още козметични операции, тя си увеличава и гръдната обиколка. По думите й го правила, защото нейния Хриси харесвал мадами с големи моцарели.

Въпреки че стана майка на три деца, бившата плеймейтка продължава да слабее. А мъжът й Християн Гущеров се окръглил пак като бъчва, разправят го очевидци.

А Светлана Гущерова не издържа и се изфука пред аверки, че за шопинг и дизайнерски дрешки във Виена пръснали двадесет бона.Не е тайна, че Светлето има широки пръсти и умее добре да осмуква парите на мъжа си, коментират ги в нета.