Васко Василев е лудо влюбен и изживява своята втора младост!

Като всяка творческа личност, и Васко Василев е непоправим романтик и много чувствителен човек. От години той се лута в търсене на любовта, а всъщност тя винаги е била до него. Жената, с която се радели преди 8 години, днес отново го прави щастлив. Става въпрос за Памела Никълсън, която е майка на звездата Ванеса Мей. Навремето двамата се разделиха по неясни много причини, но очевидно най-после са осъзнали, че един без друг не могат да живеят, не и без любов помежду им, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334704" align="alignright" width="300" class=" "]Васко Василев отново влюбен Васко Василев отново влюбен[/caption]

"Винаги съм я обичал. Жалко, че ми трябваше толкова много време да осъзная, че друга не може да ми даде това, което Пам ми дава. Това е жената, с която мога да си кажа всичко. Връзката помежду ни е много повече от любовна. Има приятелство, което устоя на всичко толкова много години. До болка съм влюбен в нея." - разкрил Васко Василев пред свои близки.

[caption id="attachment_334705" align="alignleft" width="222" class=" "]Васко и Памела пак са заедно Васко и Памела пак са заедно[/caption]

В момента двойката изживява наново любовните трепети от началото на своето познанство преди 22 години. Тогава двамата са били по-млади, но любовта им е била все така силна. Цели 12 години те прекараха един до друг, след което се разделиха. Хубавото обаче е, че са осъзнали грешката си, макар й 8 години по-късно.

"Обожавам го. Само като ме погледне, целият ми свят се преобръща. С този човек съм споделяла целия си живот и продължавам да го правя." - казва за Васко неговата любима.

Цигуларят бил толкова хлътнал, че вече мислел за ново съвместно съжителство с Памела. Въпреки че неговата работа изисква непрестанно бродене по света, Василев смятал да предложи на своята възлюбена да се пренесе при него. Музикантът не издържал и миг без половинката си и съжалявал, че навремето изобщо я е пуснал да си отиде от него.