Васко Кеца вдига сватба

Любимецът на поколения българи се кани да надене брачния хомот. Естрадният певец, който в началото на месеца чукна 73, обръща нова страница в живота си.

От години се носи слух, че гениалният изпълнител се радвал повече на ласките на собствения си пол, отколкото на нежни дамски длани. Като най-близък човек до сърцето му се спряга неговия импресарио Ивайло Манолов, с когото го свързва не само дългогодишна творческа дружба.

Васко Кеца вдига сватба!Няма да повярвате коя е булката(Фото)

Васил Найденов не обича да се шуми около личния му живот и  пази личното си пространство далеч от любопитни очи.

Освен певец с невероятен глас, за Васил Найденов се мълви, че е един от най-богатите в гилдията. Причината е нюхът му на умел предприемач.Известен финансист подучил певеца, че финансовата криза може да се избегне, като се инвестира в нещо трайно, като злато и диаманти.

Затова хонорарите от своите участия звездата инвестирал в диаманти, които кътал в банков сейф.С бляскавите камъчета се снабдявал от ателие в Амстердам.Според слуховете Васко Кеца вече е обърнал над два милиона в скъпоценности.Надвил си на масрафа, певеца с лекота може да вдигне бляскава сватба.

Ирина Флорин сама „издаде“ благата вест, че с Васко Кеца вдигат сватба. Двамата са се гушнали като младоженци на фотото, като Флорин срамежливо се кипри, а Найденов е целия усмивка.

„Очаквайте нов дует, което на наш език си е жива „сватба“,поясняват колеги на „младоженците“.

Източник: Бгднес.бг