В понеделник, малко преди 9 ч. сутринта, синоптикът на Нова тв – Николай Василковски неволно показа щъркелов секс в ефира. До неловката ситуация се стигна заради желанието му да разнообрази метеорологичната прогноза в ефира на медията.

 

След като съобщи прогнозата за времето, Василковски включи в ефир картина от камера, снимаща на живо щъркелово гнездо и на екрана изникна птица, кротко стояща във високия си дом от съчки, но не за дълго. В този момент, тя бе връхлетяна от друга птица и веднага стана ясно, че вторият екземпляр е от мъжки пол, тъй като скочи отгоре й с разперени криле.

 

Василковски коментира с усмивка: „Улучихме интимен момент“, добавяйки, че не е сигурно дали ще има правителство, но пък за сметка на това малки щъркелчета ще има със сигурност.

Не може да се отрече, че Василковски има опит с рисковете, които крият живите предавания и точно това му помогна да отиграе много добре случката.

 

Той е единственият синоптик в родния ефир, който не само съобщава прогнозата за времето, а и често пътува, за да представи на зрителите забележителни с красотата или историята си кътчета от страната. Отразявал е на открито и бури, и снежни виелици, наводнения… Заради зрителите преди време той дори влезе по плувки в морето, за да покаже, че и в края на летния сезон водата все още е подходяща за плуване.

Източник: Уикенд