Васил Илиев е имал куп жени след като предвожда подземния свят, но малцина имат място в сърцето му

Васил Илиев брои на едната си ръка жените, които имат значение в живота му!

Главният прекарва живота си сред мъже и то силоваци, но най-голямо влияние над него имат ужким нежните същества. Останал рано без баща той е натоварен с отговорността да подели родителското бреме с майка си Венка. Освен за своенравния си брат Георги, Васил Илиев се грижи за сестричката си Мариана, която е с цели 12 години по-малка, независимо че отива в София.

[caption id="attachment_323445" align="aligncenter" width="300"]Сестрата на Васил Илиев Една от малкото снимки на Мариана Илиева - със сина си, който кръсти на брат си Георги[/caption] [caption id="attachment_323443" align="aligncenter" width="300"]Майката на Васил Илиев Жената, която братята Илиеви почитали като светица[/caption]

Там среща първата си любов Силвия, за която kliuki.bg вече ви разказа. Красивата им история е прекъсната от ненадейната поява на Мариета. Момичето, което по-късно става учителка по аеробика на сестра му, забременява и ражда единствената му дъщеря.

[caption id="attachment_323444" align="aligncenter" width="300"]Васил Люов и Силвия Младежката любов на Васил Илиев, която има място в сърцето му завинаги[/caption]

По неизвестни причини снимки на двете не могат да се открият – някой някъде е се е погрижил семейството му да остане неприкосновено. Подробности за барака им обаче се знаят – живели в панелка в столицата, имали проблеми заради неговото скитане в чужбина, докато се занимавал с „дребни истории” и в крайна сметка се разделили заради жена.

Фаталната красавица, която е разбила брака му се казва Елмира – най-обикновена сервитьорка е, но Васил Илиев се кълне, че е влюбен! Той остава щедър и грижовен към Мариета и детето им, въпреки другите жени, които се появяват.

Сервитьорката е детронирана от Кристина – нежна красавица с руси коси, бяла кожа и сини очи. Танцьорката се води Голямата любов на Васил Илиев и семейството му се отнася към нея като към негова вдовица.

[caption id="attachment_323441" align="aligncenter" width="300"]Големите любови на Васил Илиев Голямата любов на главния намери утеха при съдружника му Любо Пенев[/caption] [caption id="attachment_323442" align="aligncenter" width="249"]Соня Васи взела акъла на Васил Илиев "Никога не съм се занимавала с дребни риби - нито аз ги забелязвам, нито те мене!", твърди изкушението на Васил Илиев[/caption]

Соня Васи обаче е доста напориста и успява да го отклони за кратко от нея. Свързват ги „Олимпийски надежди”, големите цели и страсти. Певицата твърди, че освен луда любов ги е свързвало искрено приятелство – били сродни души, разбирали се без думи и след като вече го нямало й - се явявал на сън да я подкрепя. Георги и Мая са благосклонни към нея, но не запазват близки отношения след убийството на Васил Илиев.