Актьорът Васил Драганов и бившата му съпруга Андреа заровиха томахавките благодарение на дъщеря им. Двамата се разделиха миналата година след изневяра от страна на нежната половинка, при това с шумни семейни войни и взаимни обвинения.

Двойният празник на дъщеря им Любов тази година обаче стана повод за сдобряването им. Тя имаше рожден ден и бе абитуриентка. По този повод тя си пожелала да види заедно родителите си на бала и нямало как да й откажат.

 

Любов не пропусна да публикува снимки от завършването си, на които се вижда, че Андреа не само е била с дъщеря си, която доскоро имаше възможността да вижда единствено след позволението на Драганов, а дори е седяла с бившия си мъж на една маса в ресторанта.

Очевидно актьорът е успял да преглътне обидата от това, че е бил заменен с друг.

Ако човек не е станал свидетел на войната, разразила се помежду им и ги види днес, не би допуснал, че само преди година двамата не са могли да се понасят.

Актьорът и Андреа са си направили семейна снимка с двете им деца като в доброто старо време – усмихнати и щастливи. Ако за Васил това не е проблем, предвид професията му, то едва ли Андреа би могла да имитира широка усмивка само за снимката.

 

Мълвата носи, че сдобряването се дължи основно на дъщеря им, която намерила начин да изглади разногласията помежду им и дори да ги накара да си простят взаимно прегрешенията. Любов и брат й Давид много страдали заради войната между родителите им.

Освен това абитуриентката много държала майка й да бъде до нея при избора й на тоалет за големия ден. Всеизвестно е, че тази подготовка се точи с месеци. Така през това време на актьора му се наложило да общува с жена си и така се стигнало до помирението.

 

Андреа е била гост на партито, платено от Васил Драганов. Мълвата носи, че актьорът пръснал 10 бона в ресторанта, а на тържеството присъствали редица звездни колеги на гордия татко, сред които Христо Гърбов и съпругата му Иглика Трифонова, София Бобчева, Деси Бакърджиева, Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото и др.

Разбира се е имало много роднини и приятели на абитуриентката.

Източник: Уикенд