Васил Божков, по известен като Черепа е щастлив  дядо на две внучета. Мая, която и на 10 и брат й Васил, който е на 8 са свикнали с охраната още от пеленачета. Гардовете ги пазят още от самото им раждане и са деца на единствения син на богаташа Антон от брака му с Ива Софиянска.

Васил Божков-Черепа горд дядо на две внучета (Вижте порасналите Мая и Васил – Уникални снимки)

Мая се ражда първа и е с 2 години по-голяма от брат си. Момиченцето носи името на бившата жена на хазартния бос и тя е майка на сина му Антон. Двамата се развеждат преди много години и дамата живее в Лондон. Внучката на Черепа се появява на бял свят през 2013 г и в момента е ученичка в 4-ти клас. Когато стана първокласничка през 2020 г, тогава се случиха проблемите на дядо й със закона.  По това време дядо й по майчина линия се оплака, че внуците му търпят всички негативи заради фамилните проблеми.

Васил Божков-Черепа горд дядо на две внучета (Вижте порасналите Мая и Васил – Уникални снимки) - Снимка 2

По-малкия брат на Мая е кръстен на дядо си Васил. Мъникът също посещава елитно частно училище. Сега е второкласник. Наследниците на Черепа не са показвани често в публичното пространство. Ива Софиянска не публикува често снимки на децата си, а когато го прави крие лицата на малките.Понякога обаче се изкушава да се похвали с весели моменти от ежедневието си с тях.

Още от сега родителите им кроят бъдещи планове за Мая и Васил. Двамата посещават уроци по чужди езици и активно спортуват. А Ива и Антон проучва към кои елитни университети в чужбина да ги насочат.

Васил Божков-Черепа горд дядо на две внучета (Вижте порасналите Мая и Васил – Уникални снимки) - Снимка 3

Заедно с татко си Мая и Васил са наследници на империята на Черепа. От съвсем малки се възпитават в лукс и са пътешествали по луксозните световни дестинации. Лятно време ги водят на море по най-баровските гръцки острови. Където има наплив от богаташи и милиардери. Но и прекарват част от ваканцията си на ранчото на другия си дядо Стефан на село Поручик Чунчево, Добричко.

Източник: Ретро