Борислав Захариев, прочул се като Боби Турбото, чака първото си дете от своята прясна съпруга Калина Крумова. По всичко личи, че актьорът, който така и не успя да пробие в професията си, камо ли да забогатее от нея, си е "вързал гащите" и си е опекъл работата с любимата, която, както знаем, е доста заможна и бивша депутатка.

От снимки в мрежата е видно, че Калина е доста наедряла, а тя почти винаги се е славела с добра фигура. Помним я с такава и като водеща на сутрешен блок в национален ефир, където делеше екрана с Христо Калоферов. Днес обаче Крумова се радва на доста обло коремче, пухкави ръчички и всичко, което отличава бременните дами.

Близки до Боби Турбото подшушнаха, че двамата са в очакване на общото си дете, което ще бъде първо за Захариев, но второ за Калина. Екс депутатката вече отдавна има син, при това на 20 години. Затова и мнозина смятаха, че едва ли ще й се занимава с повторно раждане и с всички ядове на майчинството, особено след толкова голяма възрастова разлика с първия наследник.

"Ако Бобито я е оплодил обаче, няма какво да прави. Жена му е и не върви да махне бебето, нито пък да му откаже да имат дете. А и той винаги е казвал, че иска отроче, само дето така и не се реши да го направи на бившите си приятелки, чието финансово състояние не беше така примамливо като това на съпругата му", смигват саркастично източниците.