Няма спор, че всяка публична поява на експремиера Кирил Петков заедно с близката до сърцето му Лена Бориславова предизвиква ураган от коментари в социалните мрежи. Последното рандеву на двойката обаче е на път да счупи всички рекорди, защото този път с тях беше и дъщеричката на Лена, която зевзеците вече наричат “ротационното бебе на тройката”.

 

Докато новородената принцеса сладко спинкаше в количката, Кирил Петков буквално грееше от гордост и щастие, а усмивката не слизаше от лицето му, забелязаха наблюдателни минувачи.

 

Меко казано странната разходка възкреси спекулациите кой всъщност е баща на сладката Деа, още повече, че набеденият за рогоносец Мирослав Иванов, който официално призна детето, за пореден път го нямаше. Вместо да бъде до жена си, той остана да кове закони в парламента, а грижите за младата майка пое Петков.

 

Въртележка! Лена и Киро разходиха ротационното бебе

Завистници на семейното им щастие припомниха, че буквално дни преди Деа да се роди, Лена заедно с Киро влязоха в катедралния храм “Александър Невски” - точно както подобава на бъдещи родители.

 

Любители на конспирациите пък тръпнат от ужас, защото дни след последната публична поява на Бориславова и Петков в ресторант “Воденицата”, на метри от тях бе разстрелян покровителят им Алексей Петров. От тогава двамата не са се вясвали никъде заедно. Новата им разходка подхрани слуховете, че като нищо в следващите дни България може да осъмне с поредния атентат. За капак депутатът Радостин Василев в прав текст заяви, че като нищо Лена може да поръча разстрела му, особено след като ден преди да цъфне с Киро тя го заплаши с смс, гласящ: “Ще изчезнеш!”

 

Далеч по-ведро гледат на снимката майките във фейсбук. Те искрено се радват, че поне една българска жена е успяла да построи семейно щастие и да се радва на цели двама татковци - депутати от сой. “Ние един мъж не можем да задържим след раждането, а вижте я нашата Лена – върти сглобката на ротация”, шегуват се нейни посестрими.

Източник: crimesbg.com