Орлин Павлов най-после успя да се саморазправи с хубавата Яна, която го изостави заради парите на Петко Димитров

Яна Акимова, която вече се подвизава с фамилията Димитрова, получи неочаквано отмъщение от бившия си Орлин Павлов. Певецът най-после си намери нова половинка, след като дълго време тънеше в тъга и самота. Той обаче използва това с цел възмездие, поне в неговите очи. Идолът на тийнейджърките разкрил пред приятели, че Яна изобщо не може да се сравнява с новата му любов, която правела уникални неща в леглото, а и извън него.

[caption id="attachment_341247" align="alignright" width="300"]Орлин Павлов вече откровено се гаври с Яна Орлин Павлов вече откровено се гаври с Яна[/caption]

"Толкова съм щастлив, сякаш преди изобщо не съм знаел какво е това любов. Аз държа на физическата близост, а с Яна тя беше доста по-зле. Имаше огромна пропаст между нас, да не говорим за домакинските й умения." - разказал Орлин Павлов пред близките си.

Певецът изкарал бившата си доста вдървена по отношение на любовните игри, както и лоша домакиня. Въпреки че Петко постоянно хвали съпругата си за работата й у дома, Орлин е на различно мнение. Той твърдял, че танцьорката била толкова зле в кухнята, че се налагало постоянно да си поръчва готова храна за дома.

Орлин Павлов изживя доста тежко предателството на Яна Акимова. Тя го напусна неочаквано, след като се запозна с Петко Димитров. Макар певецът също да е добре финансово, бизнесменът е в пъти по-богат, заради което се счита, че хубавицата е избрала втория.

"Истина е, че той я обичаше повече от самия себе си. Когато я изгуби заради друг, без малко да полудее. Изобщо не спеше, нито ядеше. Сега обаче вече е нов човек и продължава напред." - разкриват запознати.

Орлин Павлов обаче не искал просто жена, която да замести Яна в живота му, а искал майка на децата му. Той най-после бил готов за тази огромна крачка в личен план и се надявал, че новата му изгора ще осъществи мечтата му, научи Kliuki.bg.