Люси Дяковска е невероятно щастлива в момента, но все още помни на какво я подложи бившата й

Любовта отново завладя Люси Дяковска, но лошите спомени явно никога няма да си тръгнат от нея. Певицата не пропусна да натрие носа на Камелия Веселинова и да й отмъсти за предателството й. Люси от доста вече време е обвързана с германка, която в момента е при нея в България. Бившата брадърка обаче имала план, който цели унижението на Ками, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340406" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска унизи доскорошната си любов Камелия Люси Дяковска унизи доскорошната си любов Камелия[/caption]

Тъй като жените от този тип се движат в едни и същи среди, Люси Дяковска разтръбила слуха на всичките им познати с Камелия, че германката е най-добрата й досега. Става въпрос за леглото, където майката на едно дете била просто невероятна. Люси споделяла наляво и надясно, че бившата й изобщо не може да се опре на настоящата.

Това обаче не е всичко. Дяковска нарочно и съвсем целенасочено водела половинката си по различни мероприятия. Тя искала всички да забележат, че е с уникална красавица, което е вярно. Странно или не, Люси успя да си намери даже по-красива от Камелия, което в тези среди не е много лесно, понеже повечето жени са с мъжки манталитет, отразяващ се и на визията им.

"Вижте каква прелест спечелих, тя е моето бижу. Няма по-добра от нея във всяко едно отношение. Имам чувството, че преди не съм живяла въобще. Сега разкрах какво значи пълно щастие." - хвалела се Люси Дяковска.

За капак Камелия Веселинова пък била в криза с Ивана и слуховете за "перфектната" приятелка на бившата й я депресирали и я карали да се чуди дали не сгреши, избирайки щерката на Йорданка Христова. Ивана също е симпатична дама, но трябва да се отбележи, че сама се принизява в красотата с доста ексцентричен вид.

Люси Дяковска е сред най-широко скроените личности на България. Тя от самото начало си призна за влечението си към жени, въпреки че рискуваше кариерата си. Животът й се е преобърнал преди много години, когато е била насилена от мъж. Тогава Люси намразила всички мъже и решила да обича само жени.