Благой Георгиев е тотално съсипан и най-сетне на път да осъзнае грешките си!

Футболистът Благой Георгиев не престана да скандализира обществото и най-вече собственото си семейство с отвратителното поведение и многобройните изневери, които доведоха жена му Христина Витанова до страшна криза.

Гимнастичката, която роди две деца на Благой Георгиев, бе жестоко наранявана от него и то по време на своята бременност. То не беше забежката му с Лияна, с Биляна Евгениева, с Оля Абрамович и още куп неизвестни мадами...

[caption id="attachment_321368" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев е сломен от отношението на малката му щерка Йоана[/caption]

Днес обаче Благой Георгиев си получи възмездието, при това не от съпругата си, а от човека, за когото го боли най-много - малката му дъщеря Йоана. 4-годишното момиченце не може да осъзнае реално какво става между родителите му, но сълзите и скандалите у дома го накараха да се отдръпне от татко си.

"Малката Йоана не иска да вижда Благой Георгиев и това се превърна в най-големият му кошмар. Детето плаче всеки път, когато Благо се прибере у дома, за да види нея и братчето й. Дърпа се, не иска да си играе с него и бърза да се скрие в обятията на майка си Христина. А Благой не иска да повярва, че се е стигнало дотам", разкриват близки на Благой Георгиев, който място не можел да си намери заради отчуждението на момиченцето.

[caption id="attachment_321369" align="aligncenter" width="196"]Христина Витанова буквално се топи от мъката, която й причини Благой Георгиев Христина Витанова буквално се топи от мъката, която й причини Благой Георгиев[/caption]

Малката Йоана за пореден път потвърждава твърдението, че децата са изключително сензитивни и отлично разбират нещата, макар и по своему. Детето живее с родителката си Христина Витанова, която буквално се поболя заради мъката, причинена й от Благой Георгиев.

"Йоана е мъничка, но чува и разбира всичко. Тя вижда, че Христина не е същата усмихната и щастлива жена от преди и слуша притесненията на близките си. Те са напълно основателни, защото Христина се стопи страшно много. Тя вече прилича на анорексичка, което застрашава здравето й. Затова детето е изнервено, плаче и не иска да вижда татко си", разказват близки до семейството на Благой Георгиев и Христина.

В крайна сметка футболистът рискува да изгуби най-важното, което има в живота си - своите деца. Защото поведението му е всичко друго, но не и държание на сериозен, отговорен и любящ родител.