След тези думи на Дениз Хайрула, Виктор Стоянов дълго ще ближе рани

Плеймейтката Дениз Хайрула заби нож в сърцето на наперения фитнес гуру. Тя бе една от най-скандалните участнички в първото риалити „Ергенът“. Въпреки че даваше заявка, че я харесва ергенът Виктор Стоянов, не я посочи за фаворитка. След като неговата любимка Алекс Гърдева се отказа доброволно от надпреварата за сърцето и ръката му, защото той не я защити, изборът падна на двете участнички- Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

Въпреки че приложи какви ли не чалъми, показа се мила, нежна и добра, палавата иначе туркиня все пак не успя да омае бившия гребец. Както стана ясно по-късно той се оказа с артистични заложби,  дори в ежедневието, успя да омае и разиграе 22 момичета.

И в края на краищата Виктор Стоянов избра Виктория пред нея. Това разтърси до основи Дениз и в един по-късен етап тя призна, че малко се е обидила от това негово решение. Макар че рускинята също не стана дама на сърцето на „ергенът“ Виктор и не получи пръстен, обидата у Хайрула остана.

И екс любовницата на покойния Христо Сираков намери начин да му отмъсти.

„Новият ерген определено е по-харизматичен. Въпреки че е по-нисък от Виктор. Не го познавам лично, но ще ми е интересно какви са момичетата“, лукаво заяви Дениз Хайрула.