Башар Рахал няма официална половинка до себе си от няколко месеца, защото все още се лекува от емоционалните травми, които Райна Караянева му нанесе. Тя го прави за смях и до днес.

Не е тайна, че двойката се раздели заради огромните рога, с които тя окичи актьора, при това многократно. Блондинката с повече корекции по лицето, отколкото гънки в мозъка, му изневеряваше по време на връзката им. Тя обаче не е спряла да го опозорява и след това.

В момента Райна има нов възлюбен. Той е на нейните години, което го прави с две десетилетия по-млад от Башар. Освен това тя твърди, че е много повече мъж от актьора.

Райна споделила с приятелки, че в сравнение с настоящия й любим Рахал изобщо не може да се нарече мъж. Макар мъжкото достойнство на актьора да било доста като обем, което е присъщо за всички араби, той не го използвал както трябва и не бил от най-големите майстори в секса. За разлика от новия на Райна, който задоволявал всяка нейна тръпка.

Съдбата сякаш връща на Башар Рахал за всичко, което стори по време на брака си. Актьорът не спря да изневерява на жена си, която живее в САЩ с децата им, а той снимаше филми в България и спеше с всичко живо в рокля. Тогава я унизи публично, а сега него унижават публично.

Източник: Crimesbg.com