Анелия вече не е това, което беше преди 10-15 години. Популярността й силно спадна, участията й се разредиха и съответно доходите й намаляха.

Ето защо фолк дивата приела с голяма радост и ентусиазъм поканата да бъде жури в десетия сезон на „Гласът на България”. Ани много се вълнувала не само заради това, че ще вземе добри пари, а и го приела като признание за над 20-годишната й кариера на сцената.

От Би Ти Ви обаче изненадващо изхвърлили Анелия от „Гласът на България” дни преди старта на снимките. Именно телевизията е продуцент на предаването в последните 6 години.

На певицата не й било дадено никакво обяснение защо договорът й е била развален. Тя изпитала върховно унижение, но след това й станало ясно защо са постъпили така с нея.

Назначаването на Мария Илиева на мястото на Анелия означава, че за първи път в предаването няма да има представител на попфолка сред журито. Явно точно това са целели и продуцентите.

Все пак унижението си остава, тъй като точно сега, когато Анелия щеше да е жури, се изолира попфолкът, с което ясно се показва, че към нея няма уважението, което го има към Ивана, Преслава, Деси Слава, Камелия и Галена, които са фолк дивите, участвали в предаването досега.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com