Вече никой не харесва Мария. Старозагорската чалгарка, която няма завършено дори средно образование, отново възмути последователите си. Тя за пореден път се показа като „хищна хиена“, за която единствено значение имат парите.

Мара показа меркантилната си същност със снимка до лъскаво черно „Ферари“. Тя си помисли, че така ще впечатли някого, но всъщност получи унизителен удар.

Някои от потребителите я оприличават на кончето, което е в емблемата на колата. Според тях разликата между нея и коня не е голяма.

„Виждам на снимката един красив кон. Красив, но кон“, пише Б.Б.

Друг пък пише, че вижда красавицата и звяра, но звярът не е колата.

Мария винаги е мислила само за пари и скъпарски живот. Всичките й бракове не са по любов, а по сметка. Това води до извода, че тя не може да обича мъж.

Самочувствието на псевдопевицата е наистина плашещо, защото то няма никакво покритие. Визуално изобщо не е красавица, ниска е и както вече стана ясно, с годините е заприличала на конче.

И в професионален план обаче Мария не може да се похвали с нищо. Любопитен факт е, че нейните дипломи стигат едва до осми клас. В 9 клас получава заболяване на пръстите, поради което прекратява обучението си в Музикалното училище в Стара Загора, където свири на контрабас. Така и не се връща.

В наши дни да нямаш средно образование е нещо изключително срамно, но очевидно на Мара Отварачката не й пречи, за да води лъскав начин на живот. Това само показва колко е деградирала нашата държава.

Източник: Уикенд