Рашия в момента е най-известният травестит у нас. Около него започна да се шуми особено много, когато се разбра, че ще участва в новия сезон на „Биг Брадър“.

Риалитито се завръща в ефира на Нова телевизия след 6-годишна пауза. Напълно е обновено, като за начало е с нов продуцент. Краси Ванков обаче не започва добре, защото ще напълни Къщата с хора от ЛГТБ.

Рашия бие всички рекорди по наглост. Тя се надява предаването да й помогне да срещне мъж, който да я издържа. На всичкото отгоре го иска млад. Макар фалшивата певица да е на 30 г., иска жребци на по 20-21 г.

Искам да си намеря млад мъж с пари, да съм му кака и той да ме издържа.“, казва травеститът, а в замяна на това ще му дава задницата си.

Рашия няма какво друго да му даде, защото все още носи мъжки полов орган. Именно това е една от причините да иска богаташ за гадже. Нейното желание е той да плати операцията й по смяна на пола.

Рашия твърди, че е певица, но истината е, че не може да пее и е безработна. С нищо не се занимава, но вече е известна, което е едното от дъната на нашето общество.

Източник: Crimesbg.com