Димитър Рачков вече не е интересен

Нисичкият комик не спира да се гаври с когото му падне,  а сега го направи и с колегите си.

Водещият на „Като две капки вода“ става все по-голям простак в изказванията си с пиперливите си реплики, които сипе като дъждовен облак.

Защото, който „лети високо, пада ниско“, го е казал народът. Само че актьорът така сериозно се е взел и си  е вирнал носа, че няма накъде повече.

Вероятно самочувствието му се подклажда, че взема в пъти по-голяма заплата от колегата си Герасим Георгиев-Геро или защото е като пришит за продуцента Маги Халваджиян.

Само че незаменими хора няма , а и каквото е станало днес, не се знае дали ще се повтори утре. В тази връзка нещата се променят и Митко Рачков може и да се окаже на дъното, щом така се перчи, хокат го в мрежата.

Та Рачето толкова се е взел за колос в шоубизнеса, че дори не се посвени да обиди колегите си, с които преди бе доста близък. Това са Алекс Раева и Краси Радков, които в момента са водещи на танцувалното шоу по конкурентната телевизия „Денсинг старс“.

„Който не ме харесва, може да наеми Краси Радков и Алекс Раева, защото те в момента са свободни. Никой не им гледа предаването, ама те си го водят! Усърдни като пчелички“, дебелашки се подигра с тях Митко Рачков. Хората, разбираемо, не му простиха в мрежата.

Източник: Crimesbg.com