Има хора, които са готови на всичко, за малко слава и рейтинг, понеже идиотски вярват, че това ще ги отведе до парите и лъскавия живот. Един от тези хора определено е Виктор Стоянов. Бившият ерген от "Ергенът", който преди да се покаже по телевизията беше виждал само фитнеса, където бачкаше като инструктор, днес е по-нахален от всякога.

Риалитито отдавна мина, всички го забравиха, участничките или поне повечето от тях си поеха по живота, но не и Виктор. Викторчо се мъчи и се пъне за още слава. Запознати споделят, че Стоянов живо следи къде и кога ще има някакво светско парти в столицата, за да се намърда на него и непоканен.

Явно му се получава или на хората жестоко им е писнало от него, та склоняват да го покажат тук-там за малко като циркова мечка. И така Стоянов успя да се набута и в Би Ти Ви, където утре щял да стане част от екипа на Сашо Кадиев и на Деси Стоянова.

Какво ще прави там, разбира се, с еднократната си поява, предстои да видим. Между другото се разбра и още нещо, а именно, че голямата му любов и сериозна връзка с Мария Тарашманова е била също пиар. За толкова време двамата уж не се крият, а пуснаха само две общи снимки, на едната от които са с цял отбор приятели.

"Каква ти Мария, каква ти връзка?! Тоя не мисли за друго, освен за мазния си гелосан перчем и как да си остане "звЕзда", смеят се запознати.