След като цял живот си я караше нормално и както се казва - парадираше само със сивото си вещество и талант, то днес Ваня Щерева сякаш не е себе си. На "дърти години" писателката и творец се напъна да го раздава секси и то системно. Толкова, че вече е смешно.

Помним, че само преди дни тя "окоси" ливадата на Катето Евро по жартиери, с което обра точките сред зевзеците в мрежата. Сега пък реши да го играе изкусителка ала София Лорен на младини. Хрумна й на Ването и айде - направи го.

На кадъра, който виждате, тя е грабнала един акордеон, забулила е косата си в кърпа и е надянала типичните за онова време слънчеви очила с характерните рамки. Навън обаче са останали и щедро се разкриват моцарелите, които от сутиена изглеждат бая напращели, както и доста сочни баджаци. От снимката ли, или е похапвала повечко, но крачетата на Щерева хич не изглеждат стройни тук.

Според източници от светските столични среди, напъните на Ваня не са нищо друго, освен опит за привличане на мъжко внимание и търсене на поредния корав младок, когото тя да отрака. Знаем, че откакто се парясаха с последното й гадже, Щерева има липса в интимен план и е съвсем нормално да е загоряла, коментират запознати.