Както се казва "признавам си всичко, без бой"... Така направи и Ваня Щерева, която шокира обществеността с разкритие, каквото много малко жени, да не кажем нито една, биха се осмелили да направят. Е, Ванчето го стори.

Тя сподели пред хиляди хора в подкаста си, че е била зарязана от младото си гадже, заради простит@тка. И това не е казано от нея като обидна дума към жената, а било самата истина - тя си заработвала парите по този начин. Нейничкият попаднал на въпросната и след една нощ в леглото й взел, че откачил съвсем.

"Дойде, милото, и ми каза - Ваня, обичам те! Ти си страхотна, много си свястна, но ми е скучно с теб. А тя не само е върхът, но и се ч@ка за пет долар, бе!", разказва спомена си Ваня Щерева, а мрежата направо завря. Има и още нещо - самата тя сподели, че платената гърла била много шик - с къса коса и много интересна, чаровна...

"Абе, готина беше, няма какво да кажем. Аз обаче не ставам за тая работа. Опитвала съм се да си го представя - ей така, да го правя за пари, за интерес, ама не мога, не става", смее се Щерева.

Тя си спомня и за най-голямата й любов, която няма нищо общо с младока и била се случила през 2007-ма година. "Тогава обичах така, както никога и сърцето ми беше разбито така, както и до момента не ми се е случвало. Надали и ще се случи", казва Ваня.