Макар щерката на Ваня Щерева – певицата Мила Робет сериозно да се е замислила за семейство и деца предвид 27-годишната й възраст, то майка й е категорична, че не иска внуци.

 

Риалити звездата и редактор на „Ергенът“ сподели пред Катето Евро, че все още не иска да става баба, тъй като не й се занимава с бебета.

 

Ваня Щерева не иска внуци

За нейно съжаление обаче щерка й далеч не е на същото мнение и твърди, че ако нещо се случи, преди да е готова, няма да махне детето. Дори иска да свърши това сега, докато е по-млада, тъй като и тя не е много семеен тип и ако чака твърде дълго, може никога да не се почувства готова.

 

Самата тя не е била в плановете на родителите си, но пък в последствие им донесла много щастие.

Припомняме, че самата Ваня Щерева заченала дъщеря си в една таванска стая над хубавия апартамент на леля си, където се натискала в една новогодишна нощ с баскетболиста Роберт Гергов. Връзката на двамата не просъществувала дълго, а скоро след раздялата им Роберт се оженил повторно. Мила се изказва твърде топло за мащехата си и дори я приема като „трети родител“.

 

Мила се определя като доста по-разумна в сравнение с майка си. Не започвала романтична връзка, ако не била сигурна, че ще прерасне в нещо по-сериозно. Родителката й е далеч по-лекомислена в това отношение и то не само в младите си години. Макар Ваня Щерева да е вече на 52 години, все още точи лиги по млади лъвчета. Припомняме, че имаше връзка с футболиста Борислав и флиртуваше с рапъра Тото от „СкандаУ“. Обича да публикува и провокативни снимки в Инстаграм, което е поредното доказателство, че изобщо не й е до внуци.

 

Вероятно си спомняте, че наскоро се изтипоса в мрежата само по дантелено боди, жартиери и розови токчета, предизвиквайки похотта на почитателите си от силния пол. 

Въпреки тежката депресия, в която изпадна след раздялата си с Борислав, по когото бе хлътнала сериозно, писателката не се е отказала от любовта и усилено продължава да търси мъжкото внимание. Затова и напоследък се облича още по-секси.

Източник: Уикенд