Ваня Джаферович заряза Жени

Бившият футболист обърна гръб на жена си Жени Джаферович. Хърватинът не обърна внимание и на хейта, който го заля в мрежата.

Той за първи път става водещ на приключенско риалити „Сървайвър“ и затова е повече от щастлив. Напук на негативните коментари в мрежата, той показа уникални снимки от Доминикана. На острова ще протече седмото издание на продукцията.

Ваня Джаферович показа палмите, безлюдния плаж на острова, спокойното небе и моторната лодка на екипа на предаването.

Той замина за острова на Доминикана преди основната група, съставена от участниците за екзотичната дестинация.

Ваня Джаферович сменя водещия Владо Карамазов. Той беше няколко сезона водещ на шоуто за оцеляване. Но бе сменен от шефовете на продукцията, което предизвика рязкото недоволство на зрителите на „Сървайвър“. Актьорът обаче обясни, че договора с медията му е приключил и поради тази причина той бил отстранен от предаването.

В тази връзка го замества мъжът на полуфиналистката в предаването „Игри на волята“.Новият сезон на риалити продукцията стартира на 18 февруари. Три месеца участниците ще влизат в люти битки за надмощие и оцеляване. Ще има два отбора, на известни личности, както и на такива, които не са познати на широката общественост.

За разлика от останалите сезони, при този последната дума ще имат зрителите. Те ще определят кой заслужава да бъде победител.