Сървайвър стартира снощи зрелищно, но потресе зрителите с новия си водещ и първи епизод, който нарекоха пълна пародия. Те изригнаха в социалната мрежа с негативни коментари. Не им се хареса новия вид на реалити формата, който бе активно рекламиран преди старта си.

Очаквано  най-як хейт отнесе Ваня Джаферович, който е водещ за първи път. Още преди да го видят как ще се изяви зрителите си искаха Владо. Но когато снощи започна те бяха повече от ужасени от прекаленото му ломотене на някакъв език с акцент,от  който на моменти нищо не се разбираше.Държи се все едно е коментатор на мач и те са на мнение, че даже Тити Папазов би се справил по-добре.

Ваня Джаферович отнесе як хейт в Сървайвър: Да бяхте сложили Тити Папазов за водещ! (Зрителите бесни на шоуто)

Хората пишат във фейсбук, че водещия ломоти нещо, а участниците коментират помежду си за някакви неизвестни на публиката събития, а звукът е под всякаква критика, изобщо пълна пародия. И са категорични, че това шоу им прилича на нискобюджетна продукция от Боливуд.

Те коментират още, че са очаквали с интерес формата, но предаването е направено аматьорски и прилича на детското предаване от миналото „Бързи, смели сръчни”, но в екзотична страна. И добавят, че уважават Ваня като футболист, но като водещ не, нито има нужната дикция, нито жестикулация, нито правоговор, въпреки, че 2 г са го подготвяли за шоуто.

Ваня Джаферович отнесе як хейт в Сървайвър: Да бяхте сложили Тити Папазов за водещ! (Зрителите бесни на шоуто) - Снимка 2

Ваня Джаферович отнесе як хейт в Сървайвър: Да бяхте сложили Тити Папазов за водещ! (Зрителите бесни на шоуто) - Снимка 3

Масов хейт засипа и продуцентите на шоуто, които поднесоха зрелищно начало. Участниците бяха пуснати от хеликоптери направо в Карибско море, а после трябваше да ги гледат как 3 часа се пускат по пързалка,  мъкнат кофи с вода, за да излъчат победител. И пишат, че  било скучно и тегаво,заричат се повече да не гледат Сървайвър.