Макар Ваня Джаферович и съпругата му Евгения да са женени от 14 години, никак не са си омръзнали. Преди броени дни двойката била засечена да демонстрира в центъра на София силната им любов. Риалити звездите се държали за ръце като влюбени тийнейджъри по време на разходката им из бул. „Витоша“, а по някое време дори се целунали насред пътя.

 

Във въпросния ден и двамата били заложили на тъмни дрехи. Докато хърватинът бил облечен със сини дънки и кожено яке, Евгения заложила на сиво елегантно палто, съчетано с кокетна чанта „Гучи“.  И двамата били нахлузили на краката си черни кецове – крайно неподходящи за студения декемврийски ден.

Ваня Джаферович награби Евгения на светофара

В ръцете си Джаферович държал закуска, омотана в салфетка и синя тетрадка, докато Евгения, която работи като гримьор и инфлуенсър, го стискала здраво за ръката, че да не би някоя да й то открадне.

Ваня Джаферович награби Евгения на светофара - Снимка 2

 

Ваня Джаферович награби Евгения на светофара - Снимка 3

Когато стигнали до светофара, Евгения се възползвала от времето, в което изчаквали да светне зелената светлина, за да му покаже счупения си нокът. Макар водещият на „Сървайвър“ да не изглеждал особено заинтересован от този факт, целунал по устата житейската си партньорка, за да я успокои.

 

Ваня Джаферович награби Евгения на светофара - Снимка 4

Ваня Джаферович награби Евгения на светофара - Снимка 5

След като най-накрая успели да пресекат улицата, двойката продължили разходката си из центъра на София. Това, което направило впечатление на околните бил фактът, че само хвърляли поглед към витрините на магазините, без да влязат в нито един от тях.

Източник: Уикенд