Ваня Цветкова се връща у нас за снимките на "Дяволското гърло"!Актрисата Ваня Цветкова

планирала дълго завръщане на родна земя, свързано с нов професионален ангажимент. Кинозвездата, която от дълги години живее в Америка, по всяка вероятност щяла да се включи във втория сезон на криминалния сериал „Дяволското гърло“. Който бързо спечели симпатиите на зрителите. [caption id="attachment_434597" align="alignright" width="300"]Ваня Цветкова Ваня Цветкова се връща от Америка[/caption] Какъв точно персонаж ще трябва да изиграе Цветкова, все още не е ясно. Но продуцентът на продукцията Евтим Милошев много държал на нейното участие.

По време на снимките тя ще си партнира с Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Които влязоха в обувките на криминални полицаи в първия сезон.

Завръщането на Ваня Цветкова е след близо 6-годишна пауза, в която красавицата не се е появявала в родния тв ефир. За последно зрителите я гледаха като корумпираната съдийка Таня Стоева в сериала „Седем часа разлика“, а после бе и част от журито на минал сезон на „България търси талант“. Извън актьорските ангажименти Цветкова никога не е крила, че й се е налагало да практикува и други професии, за да може да се издържа в Лас Вегас, където всъщност живее, пише Ретро. Преди време тя бе крупие в едно от най-лъскавите и оборотни казина там, но напусна, защото физически не могла да издържи на бързите темпове на живот в никога неспящия град. Прибирането на една от най-сниманите актриси в българското кино на родна земя ще бъде особено емоционално за нея, защото за пръв път ще отиде на гроба на голямата си любов и баща на сина й – каскадьора Павел Дойчев. Той почина внезапно в разгара на лятото, а 2 дни след кончината му бившата му съпруга изрази тъгата си в три реда. „Срещаме се! Разделяме се! Прости!“, написа Ваня, която имаше 18-годишен брак с Дойчев. Последните си дни той прекара в изолация в село Фазаново край Бургас, далеч от артистичните среди.