Евгени Минчев ще бъде подложен на унищожително разнищване от Ваня Червенкова! Бизнесдамата смята да съсипе самопровъзгласилия се за лорд!

Ваня Червенкова мисли да направи на пух и прах Евгени Минчев, при това пред погледа на телевизионните зрители. Тази вечер тя ще бъде гост в "Голямата уста", където възнамерява да изобличи "лорда" с доказателства. Бизнесдамата дори ще донесе документи, които съдържат компромати за Евгени. Освен това тя ще ги подкрепи и със свои разкази за скандални случки от миналото на Минчев.

[caption id="attachment_327523" align="alignright" width="300"]Ваня Червенкова съсипва Евгени Минчев в ефир Ваня Червенкова съсипва Евгени Минчев в ефир[/caption]

Kliuki.bg припомня, че за другата страна на Евгени се спомена още в началото на "ВИП Брадър", когато Венета Райкова разкри в ефир, че той налита често на бой, когато е в нетрезво състояние, а и освен това много пъти е предавал свои клиенти в името на парите, заради което няма нито един приятел. Затова не изглежда много чудно, че точно в предаването, водено от Венета, тази вечер ще гостува друга дама, която ненавижда "лорд" Минчев.

Ваня Червенкова вече участва в същото шоу, но миналата година, когато сензационно излезе на трета позиция, въпреки че хората по форумите бяха открито срещу нея. Тогава дори се разрази скандал, че бизнесдамата е купила своя вот, но тя и до днес се кълне във всичко, че това е нарочно скалъпена измама.

Очевидно и Ваня има нещо лично против Евгени, заради което днес ще го съсипва в ефир. Вчера Гала се изпусна в "На кафе" и заяви, че Венета Райкова има личен конфликт с Минчев и затова винаги е против него. Довечера обаче битката и на двете няма да бъде лесна, защото срещу тях ше застане още един бивш участник на "ВИП Брадър". Става въпрос за Кристина Патрашкова, която се е амбицирала да защитава Евгени Минчев.

Противниците на "лорда" обаче винаги са повече, отколкото са тези, които го харесват. Затова тезата на Ваня и Венета изглежда по-правдоподобна от тази на Патрашкова, макар още да не е ясно какви са аргументите им.