Ваня Червенкова не си оставя магарето в калта и отлично знае как да се бори!Бизнесдамата Ваня Червенкова

за пореден път доказа, че не може да си мълчи пред злобата и хорската лошотия. След като явно доста време хейтъри са ровили с мръсни ръце във връзката й и са се опитвали да й навредят, Червенкова им разказа играта. Така, както само тя умее. Постът й разтърси мрежата: [caption id="attachment_408524" align="alignright" width="234"]Ваня Червенкова Ваня Червенкова с много силен пост[/caption] "ВНИМАНИЕ!!! Този пост е насочен САМО за определен таргет от хора!!! Те си знаят кои!!! АЗ СЪМ… малката дъщеря на своя баща! Пиша този пост, защото знам, че надничате в моят малък свят… от едно известно време! Той е за Господата, тук там за Госпожите „любопитни“, които си задават често напоследък въпроса „ти коя си?“. Ами „Аз съм“ – това е слогана на моята зодия! За сега ще Ви го кажа патетично, но имам смелостта и куража да го изкрещя без задръжки… и знаете ли защо!? Защото мога да си го позволя! Аз съм си аз! Много хора ме обичат, има и такива, които ме мразят. Не им се сърдя! Напротив… възбуждат амбицията ми, а тя е голяма, почти колкото егото ми, когато тръгна на манифестация с него… Имам своите положителни качества, имам и своите грехове, за които са ми прощавали и аз съм давала прошки и то големи, почти граничещи с невъзможното!

Когото трябва и искам – обичам! На когото съм разрешила – той ме обича! Не обсъждайте любовта ми с Него! Тя не Ви засяга! Където е трябвало и съм преценила, съм го споделила.

От когото е нужно и редно, съм взела благословия… „Вашата“ не ми е необходима… и с и без нея сме в зоната на комфорта и няма да нарушите златната ни среда! /не затова обаче иде реч/ Обичам своя живот! Обичам раните в сърцето си и белезите по тялото си! Обичам детето си, родителите си, него и приятелите си! Обичам и всичко, което те обичат! Мразя всичко, което те мразят! Такава съм… нямам среда… нямам и оттенъци! Ако искате ме приемете, ако искате ме обикнете… и да ме намразите е също Ваше изконно човешко право. Аз съм ОК с всички тези емоции!

АЗ СЪМ малката дъщеря на своя баща – Димитър Червенков и няма да се променя! Зная, че чакате най-важното, а то е че имам една лоша и неудобна черта – говоря истини и със сигурност заставам зад думите си и ги доказвам. Те често болят, а някои от тях са взривоопасни!!!

Защо ли!? Ами приемете ме така: не обичам да стоя в кухнята и да правя яйца по панагюрски, работя много, изкарвам си парите сама, отглеждам и възпитавам детето си сама, не „раздавам за Бог да прости“ атрибута на женското си достойнство. И смея да твърдя, че живея живота си целеустремено, изкачвайки своите върхове и възпитавайки духа си в съвършенство и самодисциплина. Казвам всичко с открито сърце и имам смелостта да повалям фалшивите и лицемерите .. особено с КРАДЛИВИТЕ!!! Боря се, за разлика от много от Вас!!! Може би сте забравили какво е силата, смелостта, волята, какво е битката… едва ли! Може би имате други приоритети и сте станали жертва на битовизма си или сте попаднали в капана на обикновеността на живота си. Кой знае? А може да нямате капацитета или топките да разчупите статуквото? Колективната незаинтересованост или всеобщия страх, води до обезличаване… Невъзможността да го направиш е едно, липсата на ресурс друго, човешки нихилизъм трето, а четвъртото го оставам на Вас за домашно. Съществуват хора, които не прощават, има и такива, които одобряват. Радвам се, че познавам и се срещнах с такива, на които просто им „пука“ за всеобщото утре.

Приемете истината, тя няма много лица. Има приети норми за морал, които са човешки коректив, за да изживеете живота си достойно. Надявам се да съм била кристално ясна и както казах в самото начало - засега патетична!!!

До нови срещи… скоро! Където сантиментите и емоциите ще са без значение. Аз съм Ваня… малката дъщеря на Червенков… и засега говоря с думи… патетични… ЗА-СЕ-ГА!!!Мога и с цифри!!! И на правилните места!", заяви категорично Ваня Червенкова.