Катя и Здравко от „Ритон“ са една от най-стабилните двойки в бранша

Над 45 години те са заедно на сцената и в живота. Но едрогърдата Катя и верния й мъж Здравко не станаха родители.

Двойката има куп постижения  на сцената и награди, а колегите им завистливо смятат колко милиона кътат в банковите си сметки.

Но спекулациите във времето, защо Катя и Здравко не са изпитали най-голямата радост-да държат собствено чедо в ръцете си, продължават.

Според слуховете под сурдинка Катя не искала да става майка, за да не си разваля бюста. В миналото бомбите й бяха мерна единица за големината на деколтето.

Близки до дуета клюкарят, че двойката имала биологични проблеми, заради което не станали родители.

Но в Къщата на Големия брат Здравко „изплю камъчето“, след нападките на Кичка Бодурова. Той призна, че не останали без деца по своя воля, а след предупреждение на Ванга.

В началото на 90-те двамата отиват при феномена от Рупите да питат дали ще имат наследници. Но пророчицата попарила надеждите им, въпреки че избягвала личните страховити прогнози.

„Ванга ни каза да не упорстваме и да не вървим срещу написаното от Бог. Ако продължим с опитите да имаме дете, не само ще се разделим, но и ще ни се случат куп злини“, разкрили ритонци пред съквартирантите си във ВИП Брадър.Затова спрели с ин витро опитите. Здравко не бил съгласен с казаното от Ванга, но наплашената Катя решила да я послуша, доверяват техни близки.

Източник: Ретро