Мнозина майтапят Ваня Щерева, че има необясним страх от мъжете, които са й набори, да не говорим пък от по-възрастните от нея. Въпреки че ако се даде реална сметка за живота си, то определено трябва да се бои от младоците, по които си пада. И които винаги я зарязват - рязко, неочаквано и категорично.

Рекордът на Щерева бе във връзката й с 25 години по-млад от нея симпатяга, на когото тя далеч по-лесно минаваше за майка, отколкото за любима. Онзи й показа "пътя" като се наигра и дори й заяви, че му е скучно с нея. Има си хас да е обратното, като се има предвид разликата в годините им...

Днес обаче Ваня се оказа в същата позиция - натирена и забравена от поредното Агнешко. Близки до нея разкриха, че песента й "Тръгвай", която издаде наскоро, е посветена точно на тази раздяла, която за енти път й разбила сърцето.

"Колко са й говорили всички, но тя не и не. Дори близките й не могат да разберат защо бяга от зрелите мъже на нейните години. Не е тъпа жена, не е проста, че да мисли, че няма да има какво да си кажат, напротив... Чудно ни е какво си говори с тези млади овце, където все ги намира... Или, може би, има нужда да доминира, да изглежда най-умната... Каквато и да е причината обаче, винаги остава с пръст в устата", коментират източниците.

След всеки пореден крах, Щерева се кълняла, че спира с младоците, но обещанията траели от ден до пладне.