Евгени Генчев и Валерия Георгиева предприеха най-важната крачка във връзката си. А именно - от близо две седмици насам те заживяха заедно в Пловдив. Това се очакваше, тъй като пианистът е мъжът във връзката и би трябвало да предложи дом на любимата си, а и семейството му е достатъчно богато, за да им осигури охолен живот.

Двамата живеят в палата на родителите на Генчо като са на отделен етаж. Въпреки това мнозина се чудят как ли се понасят бъдещите снаха и свекърва?! Отлично помним каква "любов" струеше между Валерия и Светла Генчева...

Друго обаче потресе потребителите днес, а именно фактът, че веганката изобщо не ревнувала годеника си. "Изобщо не ме интересува къде ходи Евгени и кога ще се прибира", заявявала Вал като уж си давала вид на много уверена и демократична жена.

Самият Евгени призна в интервю наскоро, че Валерия не го ревнува и дори не го разпитва като не са заедно, а се задоволявала само с информацията, която той реши да й предостави. Засега това много му се нрави - толкова, че дори искал вече деца.

"Добре е Генчо да не бърза, а да се замисли дали тази свобода, която Валерия му дава, наистина е любов, или просто я вълнуват само парите му", коментират хората в нета.

Източник: Crimesbg.com