Валерия е голямата победителка за сърцето на „Ергенът“, научихме от екипа на предаването. Везните са натежали в нейна полза след последната им индивидуална среща. Валерия му направи силно впечатление с естествения си вид и поведение и решителността да води „битка на всяка цена“ за сърцето му. Полуфиналът на най-романтичното шоу в ефира предстои като тази вечер трите фаворитки Валерия, Елена и Микаела ще се срещнат с най-близките си и ще запознаят Евгени с тях.

 

Валерия печели „Ергенът“, остават ли заедно след финала?

Още от самото начало на риалитито любителката на животните Валерия бе сред топ фаворитките на ергена като през целия сезон той не пропускаше да демонстрира интереса си към нея, което дразнеше останалите. Въпреки противоречивото й поведение и факта, че е сред най-недолюбваните от останалите дами, Евгени е избрал именно нея и тя ще чуе думите: „Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“. Валерия направи впечатление с естествена си красота и с това, че не заложи на провокация в поведението си. За последната си дневна среща с Евгени тя грейна пред екран с готин тоалет - бюстие и панталон на Alessa. Паметливи фенове припомниха, че миналата година розовият принт беше тотален хит и дори се появи на етикета на лимитирана серия вина.

 

Финалът на „Ергенът“ е на 18 май. На 25 май Валерия ще навърши 25. Не става ясно обаче дали въпреки предложението в ефир, двамата с Евгени остават задно.