Всички очакваха с небивал интерес да видят дали Валерия ще се появи на първия  голям концерт на Евгени Генчев.  След слуховете за скандал и напрежение между виртуоза и неговата любима. Само 20 минути преди започването на концерта хубавицата цъфна  иззад кулисите и се настани на първия ред на отреденото й ВИП място. До нея седна и сценаристката на шоуто Ваня Щерева.

Така стана ясно, че слуховете за радяла не отговарят на истината. Валерия бе повече от елегантна с черния си мини тоалет и високи токчета, а хора от публиката се наредиха на опашка преди началото на концерта да се щракнат с нея.

Малко по назад сред зрителите бяха забелязани още три от момичетата Райя, Боряна и видимо вталената Пам.

Концертът на виртуоза  започна с класическа музика, а след това продължи с най-известните филмови парчета, а Евгени предложи на публиката да се забавлява, пее и танцува.

С парче от филма "Untouchables"пианиста поздрави момичетата от шоуто, а следващото от френския „Амели” изпълни специално за годеницата си Валерия.Която го аплодира от първия ред.Зрителите бяха изненадани от факта, че красавицата е зарязала домашните си любимци и се появи сама, без нито един от тях.

Източник: България днес