„Тя танцува само едно лято“ се пее в една известна песен

Любовта на Евгени Генчев и Валерия Георгиева май се оказа такава приказка. Въпреки че пианиста бе влюбен в манекенката, при нея всичко се оказа имидж, реклама и игра.

Отдавна приключиха романтичните епизоди на „Ергенът“, но Евгени и неговата избраница Вал са следени отблизо.

Валерия е вече история! Евгени „яхна“ друга красавица (Горещо фото)

Бдителни фейсбукари са забелязали, че двамата не се следват в социалните мрежи от доста време. Предположенията, че са се разделили окончателно, взимат превес. Вероятността всеки да е поел по пътя си, но без другия, е огромна. Освен това Валерия не носи и големия годежен пръстен, който й даде пианиста, като я посочи за своя избраница сред останалите кандидатки.

Всичко това навежда на предположението, че двамата са се разделили и сватба няма да има.

Само че при музиканта нещата се нареждат повече от брилянтно. Той умело използва славата и известността, като направи серия концерти в много градове на страната, които се радваха на много посетители.

Още една голям успех прибавя  и рошльото от Пловдив. Мощни рекламодатели на скъпи коли проявяват огромен интерес към него.Може да не му провървя с кучколюбката, но той се показа как яха красавица на четири колела, мощно „Ферари“.

„Уникално изживяване!Усмивката не успя да ми се изтрие през цялото време“, изфука се Евгени Генчев. Но нямаше и дума за Валерия.